Dynamics nav & 365 productie

U zit in productie en wil efficiënt werken?
U wil meer weten over de voordelen van Dynamics NAV en 365 voor productie?
U wil uw grip verbeteren dankzij gespecialiseerde software voor productiebedrijven?

Voor ieder bedrijf wordt de wereld steeds competitiever. Er is niet alleen druk op de marges en de prijzen, maar alles moet ook steeds “sneller, efficiënter en goedkoper” blijven verlopen. Daarnaast blijft ook de administratie steeds maar toenemen… om nog maar te zwijgen over de concurrentie uit het buitenland. Een efficiënte administratieve organisatie is vandaag de dag noodzakelijk voor ieder productiebedrijf. Met onze gespecialiseerde Dynamics NAV en 365 software voor productie kan u heelwat efficiëntie- en productiviteitswinst boeken en uw productiebedrijf de baas blijven.

Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Waarom Dynamics NAV en 365 voor productie?

Onze Dynamics NAV en 365 voor productie laat u toe meer te doen met minder administratie. De software laat u toe al uw afdelingen, activiteiten en processen efficiënt aan te sturen vanuit 1 softwareplatform, met een minimum aan administratie. Onze software voor productiebedrijven zorgt ervoor dat processen goed op elkaar afgestemd zijn en mensen efficiënt en gestructureerd met elkaar kunnen samenwerken. Goedkoper en gestroomlijnder werken zijn onze focuspunten bij de implementatie van onze Dynamics NAV en 365 in uw productiebedrijf.

Enkele van de modules uit onze Dynamics NAV en 365 software voor productie zijn :

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Productiebeheer

Offertebeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Grondstofbeheer

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad/Magazijn

Urenregistratie

Scanning

Mobiel werken

.
.
 De voordelen van Dynamics NAV en 365 voor productie

 • Eén systeem – alle informatie 
 • Maximale automatisering = maximaal geld besparen 
 • Tijdswinst 
 • Efficiëntiewinst 
 • Minder fouten 
 • Minder personeel voor routinewerk = besparing 
 • Korter op de bal 
 • Hogere kwaliteit en klantentevredenheid 
 • Betere aankoop en stockbeheer = geld besparen + minder “slapend” geld 
 • Goede planning = minder stress + meer tevredenheid 
 • Sneller en juister factureren 
 • Korter opvolgen van betalingen 
 • Steeds juiste documenten bij de hand 
 • Totaaloverzicht + cijfers 
 • Professioneel en slagkrachtig 
 • Toekomstgericht 
 • Klaar voor lange termijn

Hoe de implementatie van Dynamics NAV en 365 voor productie aanpakken?

Op basis van 40 jaar ervaring adviseren wij u samen te werken een partner met ervaring, referenties en kant-en-klare ERP voor productiebedrijven . Dit vormt immers uw beste garantie op kwaliteit en tevredenheid (want niet ieder softwarehuis heeft ervaring in de automatisering van productiebedrijven). Kant-en-klare softwaremodules besparen u bovendien tijd, geld en kopzorgen, en zorgen ervoor dat u sneller resultaat van uw investering zult zien.

Meer info of vrijblijvend een afspraak vastleggen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u  op.


ONLINE DEMO?

.


Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen