Dynamics dienstverlening

U zit in de dienstverlening en wil uw processen stroomlijnen?
U wil efficiënter werken met Microsoft Dynamics voor dienstverlening?
U wil weten wat Microsoft Dynamics voor dienstverlening voor uw bedrijf kan doen?
Of u wil kennis maken met onze Dynamics dienstverlening?

Welkom dan op onze site! Wij zijn zelf al 40 jaar actief in de dienstverlening en specialiseren ons ook al decennia in automatisering voor de dienstverlening. Sinds 1996 zetten wij hiervoor Microsoft Dynamics in bij onze klanten. Met behulp van onze Microsoft Dynamics voor dienstverlening kunnen dienstenbedrijven gestroomlijnder werken, efficiëntiewinst boeken en geld besparen. Onze Dynamics voor dienstverlening helpt u grip en controle te behouden op uw organisatie, op een efficiënte manier. En onze software zorgt er voor dat de juiste informatie bij de juiste mensen komt.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En zie hier meer info over de 2 verschillende varianten.

 

Wat kan onze Microsoft Dynamics voor dienstverlening voor u doen?

Dienstenverlening is een gespecialiseerde business waar een vlotte opvolging en planning essentieel is. Klanten willen snel en goed geholpen worden, wat een goede interne organisatie van de dienstverlener vereist en een vlekkeloze administratie vraagt. Als uw bedrijf ook de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil realiseren, is een geïntegreerde ERP-oplossing aan te bevelen voor uw organisatie. Onze Dynamics voor dienstverlening is zulk een ERP-oplossing. Onze Dynamics software laat u toe om met 1 overkoepelend softwaresysteem al uw afdelingen, mensen en opdrachten aan te sturen met de minste administratie. Uw medewerkers zullen op een vlotte manier de juiste informatie ter beschikking krijgen, zonder overbodige handelingen. En het geheel wordt onderbouwd met een ijzersterke rapportering.

Onze Dynamics software voor dienstverlening omvat verschillende modules die u volgens uw eigen wensen en behoeften kunt implementeren, zoals:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Vorderingsstaten

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Mobiele software

Track & Trace

.
.
onze Dynamics voor dienstverlening biedt vele voordelen

Laat u verrassen door de vele voordelen die dit ERP-systeem biedt:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Onze Dynamics dienstverlening is zeer professioneel?

    Offimac is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics voor dienstverlening en gaat prat op het leveren van een goede Dynamics dienstverlening aan haar klanten. Wij zijn een partner met bewezen kennis en ervaring, die professioneel werkt volgens ISO9001-normen om klanten de grootst mogelijk kwaliteit te bieden. Onze Dynamics dienstverlening behoort tot de beste op de markt. En onze vele tevreden klanten zullen u hierover ook graag getuigen.

Microsoft Dynamics is een moderne software:

.
Dynamics dienstverlening die klaar is en snel rendeert:

Dienstverleners willen software die klaar is voor hun activiteiten. Met onze Dynamics voor dienstverlening krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. Het voordeel van onze software is dat u meegeniet van al onze ervaring in uw sector en we dit toekomstgericht ook verder blijven uitbouwen voor u. Relevante innovaties worden ingebouwd, zodat u in de toekomst ook voorop blijft. Bij ons krijgt u een softwaresysteem dat snel rendeert en geen lange implementaties behoeft.

Onze Dynamics voor dienstverlening werkt op elk toestel

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze Dynamics voor dienstverlening. Microsoft Dynamics software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of thuis, dan kan u kiezen voor tablet of smartphone. En bovendien kan u dit doen van op elk Windows, Android en Apple toestel. Mobiliteit is kenmerkend voor onze Dynamics ERP voor dienstverlening.

In de cloud of lokaal, hoe u het wil

Onze Dynamics software voor dienstverlening kan geïnstalleerd worden in de cloud of op op lokale servers. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan later probleemloos uitbreiden met users en modules. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics is er voor elke dienstverlener van klein tot groot!

Met Dynamics software bent u verzekerd van digitale groei

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het inbouwen van nieuwe technologie. In een wereld die steeds meer digitaal is helpt Dynamics u mee te zijn met de evoluties in de digitale wereld. Met Microsoft Dynamics voor dienstverlening bent u verzekerd van de digitale groeimogelijkheden van uw bedrijf!


ONLINE DEMO?

.Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux