Cloud ERP die u zal verbazen!

U wil helemaal in de cloud met uw ERP?
U wil meer weten over Dynamics cloud ERP?
Laat ons u dan verrassen!

cloud software is helemaal in

Dynamics cloud ERP is voor vele bedrijven een nieuwe manier van denken, werken en financieren.

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is een veel gebruikte term voor bedrijfssoftware. Dynamics cloudsoftware staat daarbij voor het gebruik van ERP software via het internet.

Wat deze oplossing bijzonder maakt is dat het geïntegreerde, overkoepelende software voor heel uw bedrijf is. En wat Dynamics cloud software bijzonder maakt is dat deze software meestal niet meer in uw eigen bedrijf maar op het internet staat.

Innovatief aan Dynamics cloud ERP is waar de software fysiek draait en hoe u dit financieel vergoedt.

Dynamics cloud software bestaat in vele licentievormen, van aankoop tot huur. Maar waar men vroeger software enkel kon kopen en installeren op eigen servers, kan dat bij veel Dynamics cloud ERP ook buiten uw eigen bedrijfsmuren. Dynamics cloud ERP kan in uw eigen bedrijf of extern.

Een financieel veel voorkomend kenmerk van Dynamics cloud software is dat men kan betalen voor het gebruik van de software per user per maand. In tegenstelling tot de klassieke software, waar men moet investeren in licenties bij de initiële opstart, kan men bij veel Dynamics cloud ERP de opstartkosten meer spreiden in de tijd en de instap dus ook goedkoper houden.

Een ander pluspunt is dat goede Dynamics cloud ERP vandaag de dag vaak zo gestandaardiseerd is, dat snelle ingebruikname mogelijk is. En ook dat is vernieuwend en financieel voordelig.

Typisch aan alle Dynamics cloud ERP is dat de software steeds met het internet verbonden is.

U kan uw software in uw eigen bedrijf en op eigen servers implementeren, wat men in het jargon een private cloud noemt. De commercieel meest gepromote vorm van Dynamics cloud is dat de software helemaal buitenshuis op externe servers in een extern datacenter draait en dat u deze software huurt. Dit noemt men een externe of publieke cloud. Maar waar de software fysiek ook draait, het maakt eigenlijk niet uit. Essentieel voor Dynamics cloud ERP is dat men via het internet er op kan werken. Dynamics cloud ERP is bij uitstek dan ook geschikt voor bedrijven met mobiele werknemers.

Ook al verschilt de visie op cloud per land en ook al weten we dat sommige bedrijven meer baat hebben bij cloud ERP dan andere, deze software zal blijven groeien, zowel in private als externe vorm. 

Onze cloud oplossing: Dynamics cloud erp

Al sinds 1982 is onze firma actief in ERP, en dat weerspiegelt onze jarenlange ervaring hierin.

Dynamics is modulair opgebouwd, zodat u kan starten en uitbreiden waar en wanneer u wil. Bovendien is onze oplossing gebouwd op Microsoft Dynamics NAV, waardoor het een buitengewoon solide en betrouwbare basis heeft. Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

Dynamics cloud ERP omvat onder meer de volgende modules

Calculatie​

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

Productiebeheer

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

 

Dynamics verhoogt uw efficiëntie

Cloud ERP is een goede keuze voor kleine en middelgrote organisaties die efficiënt willen werken,.

Enkele van de voordelen van Dynamics cloud ERP zijn:

  • Reduceert uw administratie tot een minimum
  • Efficiciëntiewinst
  • Weinig tot geen dubbelwerk nodig
  • Informatie wordt naadloos gedeeld
  • Zo weinig mogelijk onderhoud nodig
  • Korter op de bal spelen
  • Niet wachten op informatie
  • Beter overzicht
  • Overkoepelende rapportering over alle afdelingen heen
  • Helpt u heel uw bedrijf aan te sturen

 

Waarom Dynamics cloud erp software als uw erp?

Een modern bedrijf kan vandaag de dag niet meer zonder ERP

In welke sector u ook zit, u kan vandaag de dag niet meer zonder automatisering of bedrijfssoftware. In plaats van veel verschillende pakketten te kopen kiest u beter meteen voor een ERP waarin u een ruime keuze aan modules heeft, waarmee u standaard heel veel kan en waarbij standaard alles met elkaar geïntegreerd is. Een platform waarin u probleemloos kan doorgroeien naar meer modules, apps of wat maatwerk als u dat wil. Een oplossing waarvan u ook gerust kan zijn voor de toekomst. Dynamics cloud is in dit alles een super goede, betrouwbare keuze!

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke software

Dynamics cloud is een Microsoft oplossing die u meteen zal herkennen van andere toepassingen. Dankzij deze herkenning hebben gebruikers meteen een comfortabel gevoel en vinden zij snel hun weg in het programma. En hoe beter de herkenning, hoe beter het gebruik! Bovendien kan u de schermen ook helemaal aan uw eigen wensen aanpassen, zodat u zelf ook het maximale kan doen om uw gebruiksgemak te vergroten.

Continuïteit en innovatie verzekerd

Dynamics cloud ERP is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Microsoft garandeert een veilige toekomst voor uw investering en zorgt voor innovatie, groei en continuïteit. Microsoft is voor iedere manager een geruststellende keuze.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken heel veel bedrijven Microsoft Office producten. Dynamics cloud software integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie tussen uw ERP en Office kan uitwisselen. Werken met Dynamics is een plezier!

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics wordt in vele landen verkocht en boekhoudkundig automatisch aangepast aan de lokale wetgevingen van die landen. Dynamics kan dan ook in veel landen gekocht en uniform ingericht worden voor u. Mede hierdoor is Dynamics cloud ERP zeer geschikt voor nationale en internationale bedrijven, die hun automatisering willen stroomlijnen en optimaliseren in plaats van veel verschillende softwarepakketten te moeten onderhouden.

Dynamics cloud ERP is inzetbaar vanaf 1 user, in elke sector

Want Dynamics kan ingezet worden vanaf 1 user en is niet beperkt in aantal users, u kan probleemloos doorgroeien. Dynamics cloud ERP omvat voor ieder bedrijf nuttige functionaliteiten, zoals het beheer van klanten en medewerkers. U kan tal van modules activeren zoals bijvoorbeeld boekhouding, verkoop, projecten, services, groothandel, productie en vele andere.

Sectorspecifieke modules beschikbaar

Wij beschikken ook over sectorspecifieke kant-en-klare modules, die snel inzetbaar zijn en u meteen een voorsprong in tal van sectoren geven. Ook uw klanten en concurrenten zullen perplex staan!

Onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen

U kan met Dynamics cloud ERP een onbeperkt aantal bedrijven, afdelingen en acties managen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

U kan klein starten en groeien, u hoeft geen zware basisinstallatie.

Kan lokaal of in de cloud

U kan Dynamics cloud software vanop meerdere plaatsen gebruiken en laten installeren.

Draait op Windows, Apple en Android

Er zijn 3 clients beschikbaar voor onze ERP: Windows client, web client en tablet client. U kan deze probleemloos door elkaar gebruiken en flexibel wisselen tussen uw toestellen.

De KMO- en MKB-bedrijfssoftware met het meeste aantal modules en apps

Microsoft Dynamics ERP is de ERP met het meest aantal modules en apps ter wereld. Daardoor kunnen wij uw oplossing dus ook heel makkelijk uitbreiden.

Standaardisatie, flexibiliteit en maatwerk mogelijk

Dynamics cloud is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat nog steeds inrichting op maat en zelfs specifiek maatwerk toe als u wil . Met Dynamics cloud ERP hebt u steeds de vrijheid naar aanpassing.

Betaalbaar

Onze Dynamics cloud ERP is goedkoper dan u denkt.

 

10 redenen waarom u voor Dynamics cloud ERP zou kiezen

 1. Dynamics cloud heeft een uitermate betrouwbare basis
 2. De zeer herkenbare interface zorgt voor productiviteit
 3. U kan er een volledige en geïntegreerde cloud oplossing mee uitbouwen, inclusief Office365 en extern documenetbeheer als u wil – waarom te veel verschillende zaken zoeken als u alles samen in 1 huis kunt krijgen?
 4. U kan modulair groeien en schakelen zoals u wil
 5. U kan nationaal en internationaal gaan en toch uniformiseren
 6. Onze sectorspecifieke modules geven u een kant-en-klare extra boost
 7. U kan probleemloos kopen, huren en switchen – u moet nooit herinvesteren
 8. Kan vanop een Windows, web of tablet client zonder meerprijs
 9. Dynamics cloud is zeer snel operationeel
 10. Betaalbaarder dan u denkt

 

Hoeveel kost Dynamics cloud ERP?

Dynamics heeft een modulaire prijsstructuur, waarbij de prijs bepaald wordt door het aantal users en de specifieke modules die u wenst te implementeren. Daarnaast kan u deze ERP in verschillende licentieformules verkrijgen (aankoop, huur, financiering, …), en kiezen of u deze oplossing in bedrijf of extern in de cloud wil laten plaatsen door ons. Op basis van al deze parameters wordt uw prijs berekend. 

Als u contact met ons opneemt zullen wij u graag een voorstel op maat overmaken.

Hoe Dynamics cloud implementeren en hoe lang duurt dit?

Dynamics cloud ERP implementeren kan heel snel gaan, maar de duurtijd van een implementatie hangt onder meer af van het aantal modules dat u wenst te gebruiken. Hoe meer modules, hoe langer. En hoe complexer de inrichting voor uw bedrijf ook is, hoe langer de implementatie ook zal zijn.

Een implementatie in termen van dagen en weken is soms mogelijk.

Na een initiële van uw project zullen wij een projectaanpak op maat van uw project uitwerken.

Vertrouw op ons bedrijf met 38 jaar ervaring in ERP, dat werkt volgens een beproefde methodologie en geheel conform ISO:9001 kwaliteitsnormen.

 

Vragen of volgende stappen voor uw bedrijf?

Wil u meer weten over onze oplossing? Bel of mail ons!


ONLINE DEMO?

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent