Dynamics Bouw en Installatiebedrijven

U leidt een bouw- of installatiebedrijf?
U bent op zoek naar software om sneller of efficiënter te werken?
U wil meer weten over Dynamics voor bouw en installatiebedrijven?
U wil uw resultaten verbeteren dankzij Dynamics voor bouw en installatiebedrijven?

Welkom op onze site dan! Of u nu klein of groot bent, met goede software kan ook uw bedrijf meer winst boeken. Microsoft Dynamics voor bouw en installatiebedrijven is een oplossing speciaal voor uw branche gebouwd. In dit pakket vindt u tal van modules terug die u volgens uw wens kan gebruiken. Onze software zorgt voor een vlotte verbinding van al deze software met elkaar, zodat iedere afdeling van uw bedrijf steeds op dezelfde golflengte zit en uw mensen zo weinig administratie moeten doen.

Het resultaat van heel deze aanpak is dat Microsoft Dynamics bouw en installatiebedrijven helpt om meer te verdienen, korter op de bal te spelen en heel hun administratie efficiënter en goedkoper te organiseren. Laat ons ook uw bedrijf hier mee helpen!

Klik hier voor filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn. 


Wat zit er in de software Dynamics voor bouw en installatiebedrijven?

Er bestaan vele softwares op de markt, voor tal van bedrijfsbehoeften. U kan deze allemaal stuk voor stuk aankopen en installeren, maar het grootste voordeel gaat u pas ondervinden als u alles en iedereen goed op elkaar afgestemt, integreert en doet samenwerken. Onze geïntegreerde ERP-software Dynamics voor bouw en installatiebedrijven is het ideale instrument om u te helpen efficiënter en productiever te werken, van calculatie tot vordering en factuur. Het is een totaalsysteem met verschillende modules per afdeling. De software zorgt er voor dat uw afdelingen, mensen en activiteiten gestructureerd samenwerken, met een minimum aan intypwerk en zonder overtollige administratie. Uw projectleiders zullen zich ook meer op hun werven kunnen concentreren en ook beter samenwerken met de bureau. Want het softwaresysteem werkt voor hun.

In Dynamics voor bouw en installatiebedrijven vindt u volgende softwaremodules terug:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Contractbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Onderaanneming

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad/magazijn

Urenregistratie

Koppeling soc. Secretariaat

Vorderingsstaten

.
.
De sterke punten van Dynamics voor bouw en installatiebedrijven kort samengevat

  • Laat u verrassen door de vele voordelen die dit ERP-systeem biedt:

Gebruiksvriendelijk

Hip en modern

100% Mobiel

Uitgebreid

Integreert met Office

Veel standaard

Betrouwbaar

Marktleider

Branche specifiek

Betaalbaar

Cloud of lokaal

Huur of koop


    .

    Dynamics in bouw en installatiebedrijven installeren vereist een grondige aanpak

    Als u zeker wilt zijn van de kwaliteit van de implementatie en ondersteuning is het best om samen te werken met u een betrouwbare firma met ervaring in het automatiseren van bouw- en installatiebedrijven. Wij kennen uw business, hebben kant-en-klare oplossingen voor bouw en installatie en beschikken over succesvolle referenties. Geef ons een seintje als u uw softwareplannen met ons wilt bespreken!

Ontdek de basis van Dynamics voor bouw en installatiebedrijven:

.
Dynamics voor bouw en installatiebedrijven is gebruiksklaar

Bouw- en installatiebedrijven willen software die bedrijfsklaar is. Zij houden niet van lange implementaties of partners die hun sector niet kennen. Met onze Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven krijgt u gebruiksklare software aan een zeer betaalbare prijs. Dankzij onze Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven geniet u mee van al onze ervaring in uw sector. Bovendien blijven wij deze oplossing ook verder uitbouwen, zodat u in de toekomst ook verzekerd blijft van de beste software voor uw bedrijf!

Deze software werkt op elk toestel en van overal

Waar u zich ook bevindt of welk toestel u ook gebruikt, u zal kunnen werken met onze Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven. Deze software is zo ontworpen dat u van overal en vanop elk toestel kunt werken. Zit u aan uw bureau hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of bij de klant kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven draait op Windows, Android en Apple. Mobiel en op elk toestel, dat is een grote kracht van onze oplossing!

Software die draait in de cloud of lokaal zoals u het wil

Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven is verkrijgbaar in vele formules. U kan beginnen met enkele users en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan later probleemloos uitbreiden met meer users en modules. U kan in de cloud werken of op lokale servers. Microsoft is flexibel en laat klanten toe de software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Microsoft Dynamics software voor bouw en installatiebedrijven is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Software die uw groei ondersteunt en zorgt dat u bijblijft

Microsoft investeert voortdurend in nieuwe technologie en in de verbetering van haar producten. In een wereld die steeds meer digitaal wordt helpt Microsoft Dynamics bouw en installatiebedrijven zoals het uwe mee te zijn in het digitale tijdperk. Microsoft zorgt er voor dat u toekomstgericht zeer veilig zit en dat u over een krachtig softwaresysteem blijft beschikken!


ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co