CRM software ondersteunt uw commerciele teams en processen

U wilt uw commerciële teams beter ondersteunen?
U wilt hiervoor CRM software inzetten?
Laat deze CRM oplossingen u dan verrassen!

.
CRM software voor verkoop, marketing of services?

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management, wat focust op klanten.

CRM verwijst in de eerste plaats naar het omgaan met klanten en relaties. Veel mensen zijn hier van nature succesvol in, en weten ook zonder software wat hun klanten willen. Denk maar aan de vele zelfstandige winkeliers die hun klanten goed kennen en hen telkens opnieuw perfect aanspreken op hun persoonlijke interesses. Goede verkopers weten wat ze moeten doen om iedere klant zo goed mogelijk te helpen. Een goede bediening zorgt er ook voor dat klanten terugkomen, wat leidt tot meer klantentrouw en meer omzet. Maar naarmate het klantenbestand van een bedrijf groeit, stijgt ook de behoefte aan ondersteunende CRM software.

CRM software helpt commerciële teams om klanten te zoeken, om goede service te bieden en om de verkoop te stimuleren. In de praktijk wordt CRM software dus ook vooral gebruikt in de afdelingen Sales, Marketing en Services, afgekort tot SMS.

Sommige CRM software beperkt zich tot 1 van de 3 afdelingen. Er is CRM software met modules voor elk van de 3 afdelingen. Er bestaat ook CRM software binnen grote softwaresystemen. Kortom: er is dus ook niet 1 CRM software, er zijn veel pakketten en mogelijkheden.

Bij CRM software voor verkoop ligt de nadruk op het helpen van verkopers met het behalen van omzetdoelen. Goede informatie en taakvolging is hierin belangrijk, alsook een goede rapportering. Prognoses over de verwachte verkopen horen hier eveneens bij, net zoals bezoekrapportering.

CRM software voor marketing wordt gebruikt om doelgroepen en klanten te segmenteren, om hierop campagnes te doen en om vervolgens de respons op de campagnes op te volgen. De verkoopploeg neemt meestal ook de verdere persoonlijke opvolging van deze campagnes over.

En bij CRM software voor services ligt de klemtoon op de processen van klantendienst en de dienst na verkoop.

Belangrijk is dat u aflijnt welke CRM software voor welke afdeling(en) u zoekt.

Hieronder stellen wij u onze CRM oplossingen voor:


crm software voor iedere commerciële medewerker: CRM 365 software

Al 35 jaar zijn wij actief in CRM software en hebben wij veel pakketten gezien en getest.

Onze ervaring is dat ‘eenvoud’ en 'gemak' de belangrijkste succesfactoren zijn voor CRM software. Hoe eenvoudiger, hoe beter. Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke CRM software zonder franjes is de beste. Want commerciële medewerkers houden niet van onnodige registraties, administratie of tijdverlies. Zij willen makkelijk voordeel halen uit de software dankzij betere overzichten, betere productiviteit en meer efficiëntie. Zij willen meer gedaan krijgen met minder. Zij willen een focus die hen helpt om meer te verkopen.

Met deze ervaring in het achterhoofd bouwden wij CRM 365 software.

Offimac CRM 365 software werd gebouwd bovenop Microsoft Office 365 en Outlook, dat door zeer veel mensen dagelijks gebruikt wordt. Het is CRM software die door iedere commerciële medewerker gebruikt kan worden om zichzelf beter te plannen en te organiseren. Daarnaast kan u dit uitbreiden met extra CRM software zoals voor verkoop. Onze CRM 365 software voegt aan Outlook nuttige zakelijke functie toe. Het laat gebruikers toe taken beter te plannen in functie van opportuniteiten, klanten en projecten. Het voorziet ook in prognoses en rapportering hierover. CRM 365 software is gekoppeld met Outlook agenda zodat mensen ook steeds hun agenda en informatie op hun smartphone bij hebben, en 24/24 kunnen consulteren. Naast de koppeling met Outlook is er bijkomend ook een koppeling met Microsoft Dynamics mogelijk, waaruit  klanten- of projectinformatie kan gehaald worden zodat u steeds op de juiste klantendata werkt. CRM 365 software maakt van Outlook een gebruiksvriendelijke CRM software. En heeft ook een aantal extra functionaliteiten specifiek voor verkopers.

Enkele kenmerken van deze CRM software zijn:

1.   Eenvoudig te leren en te gebruiken
2.  Geen overtollige toeters en bellen
3.  Software die gebruikers focust op de klanten en de verkoop
4.  Overdondert niet met informatie 
5.  Ziet er overzichtelijk uit
6.  Ziet er uit als Microsoft Outlook
7.  Integreert met Microsoft Outlook 
8.  Kan ook gekoppeld worden aan Microsoft Dynamics
9.  Helpt verkopers en teams hun zaken goed opvolgen
 10.  Kan ook voor externe telemarketing en externe verkoop gebruikt worden

.

crm 365 software verhoogt de efficiëntie van heel uw commercieel team

CRM 365 software is een plannings- en organisatietool die iedere medewerker helpt snel en efficiënt te werken. Daarnaast helpt het verkopers ook om hun administratie te vergemakkelijken, en beter te plannen, structureren en onthouden. CRM 365 voorziet ook in de nodige bezoekrapportering. En het helpt managers om hun medewerkers te ondersteunen, het overzicht op prognoses te bewaren en op te volgen wat bij elke individuele klant gezegd werd.

Enkele van de voordelen van CRM 365 software zijn:

  • Reduceert administratie tot een minimum
  • Geen dubbelwerk nodig
  • De koppeling met het zeer gekende Microsoft Outlook is een grote troef
  • Zeer snel operationeel
  • Goede afscherming van informatie per verkoper en per manager
  • Goed overzicht
  • Overkoepelende rapportering voor managers

Waarom CRM 365 als uw CRM Software?

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke CRM software

CRM 365 ziet er uit zoals Microsoft Outlook en het integreert er ook mee. Deze vertrouwde interface zorgt voor efficiëntie en tevreden gebruikers!

Eenvoud siert en verbetert de focus

CRM 365 software is bewust zo eenvoudig en doelgericht mogelijk gehouden. Gebruikers worden niet overspoeld met onnodige informatie of velden. Snel vinden wat men zoekt en snelle registraties zijn essentiële doelstellingen die door CRM 365 waargemaakt worden.

De integratie met Microsoft Outlook is standaard aanwezig

Deze integratie stimuleert de productiviteit. Bovendien zorgt het er ook voor dat u via uw smartphone informatie 24/24 bij u hebt.

CRM software van 1 tot onbeperkt aantal gebruikers, teams en regio's

CRM 365 software is onbeperkt in het aantal gebruikers en inzetbaar in elke organisatie, van klein tot groot. U kan beginnen en uitbreiden wanneer u wil. U kan deze CRM software ook inrichten volgens teams en regio's.

CRM 365 software is inzetbaar in elke sector - en niet alleen in de verkoop!

Iedere organisatie heeft klanten en ieder bedrijf wil verkopen. Iedere organisatie heeft taken die uitgevoerd en opgevolgd moeten worden, niet alleen in de verkoop. CRM 365 software helpt kenniswerkers in elke branche. Het pakket voorziet in extra functionaliteiten voor de verkoop.

Kan lokaal of in de cloud

U kan CRM 365 software installeren op eigen servers of in de cloud.

Betaalbaar

CRM 365 software is goedkoper dan u denkt.

Hoe CRM 365 software implementeren? alleen standaard of kan maatwerk ook?

Bij aanvang van een implementatie zal u van ons vragenlijsten krijgen die u helpen de gewenste inrichting van uw CRM 365 software zelf te bepalen. Op basis daarvan helpen wij u ook om uw CRM 365 software operationeel te brengen.

Wenst u CRM 365 software enkel standaard te gebruiken, dan kan dat. Wenst u hier of daar toch nog wat meer velden die specifiek zijn aan uw bedrijf, dan kan dat ook.

CRM 365 software is een flexibele oplossing, zowel qua installatie als eventueel maatwerk. Het wordt aangepast op uw wens.

Hoeveel kost CRM 365 software?

De prijs van CRM 365 wordt bepaald door het aantal users, teams en de specifieke modules die u wenst te implementeren.

Brengt CRM 365 software uw bedrijf geld op?

Tuurlijk! U kan zelf becijferen hoeveel tijd en energie u uitspaart door een goede, efficiënte verkoopadministratie. Zonder administratie kan het niet in de verkoop. Maar CRM 365 verlicht die administratie.

Hoe lang duurt een implementatie?

CRM 365 software kan snel ingericht worden, denk hiervoor in termen van dagen of weken.

.

crm software voor elke afdeling: Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365  is een doorgedreven, gespecialiseerd CRM systeem.

In deze CRM software vindt u modules voor elk van uw commerciële afdelingen terug, dus zowel voor verkoop, marketing als services. Bovendien zijn deze modules ook met elkaar verbonden en vormen zij een zeer krachtig totaalsysteem.

Microsoft Dynamics 365 is een uitgebreidere en dus ook duurdere CRM-oplossing. In veel gevallen is deze software te zwaar voor kleine en middelgrote ondernemingen. Hieronder stellen wij u Microsoft Dynamics 365 kort voor:

CRM software voor VERKOOP: crm 365 software

CRM 365 software voorziet in een specifieke module voor verkopers.

Verkopers zullen in CRM 365 makkelijk hun klanten en opportuniteiten kunnen beheren, hun taken plannen, hun bezoekrapporten noteren, hun prognose bijhouden en de nodige managementrapporten afdrukken. In veel gevallen volstaat deze CRM voor verkoop ook.

U kan hier (klik) meer lezen over deze specifieke CRM voor verkoop.

.

CRM software voor marketing: microsoft dynamics nav marketing

In de meeste ERP software vindt u modules voor elke afdeling. CRM modules voor verkoop, marketing en sales zitten er meestal ook standaard in. En dit is ook zo bij het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAV dat door onze firma verdeeld wordt.

Kenmerkend voor deze CRM is dat zij standaard reeds perfect geïntegreerd is met de rest van uw Microsoft Dynamics bedrijfssoftware, en alles in 1 databank en 1 systeem samenzit. Het grote voordeel hiervan is dat mensen niet tussen software moeten wisselen maar in eenzelfde pakket kunnen blijven werken. Een ander voordeel is dat klanten niet moeten investeren in dure koppelingen tussen software, wat bij veel aparte pakketten wel het geval is. Denk hiervoor maar aan het delen van een klantenbestand tussen verschillende software bijvoorbeeld. En wat ook een pluspunt van deze CRM is: u zal geen technische problemen van synchronisatie of dataverlies ondervinden. Heel de stroom van klant naar offerte, order, levering en facturatie kan zo afgedekt worden binnen 1 softwaresysteem, wat ook voordelig kan zijn.

In Microsoft Dynamics NAV zitten zo ook verschillende CRM basismodules, zoals voor marketing.

En u kan deze NAV marketing module ook nog steeds blijven gebruiken in combinatie met onze CRM 365 software.

U kan marketeers CRM 365 software laten gebruiken voor hun eigen persoonlijke organisatie en planning. Daarnaast kunnen zij de marketing modules van Microsoft Dynamics NAV gebruiken om marketingcampagnes te doen bijvoorbeeld. Zo combineert u het beste van twee werelden, en maakt u gebruik van de reeds bestaande koppelingen die er zijn tussen CRM 365 en Microsoft Dynamics.

Zulk gecombineerd gebruik is ook wat wij bij Offimac intern zelf doen.

.

CRM software voor services: Microsoft dynamics nav services

Net zoals voor marketing het geval is kunt u als CRM voor services de specifieke servicemodules uit Microsoft Dynamics NAV inzetten. En u kan hiervoor ook onze meer gespecialiseerde NAV add-on EPOsoft inschakelen waarover u elders op deze site meer leest.

En net zoals voor marketing kan u ook CRM 365 software blijven inzetten ook.

Kortom: u hebt heel wat mogelijkheden voor CRM software voor de dienst-na-verkoop.

.

Meer weten over crm software?

Misschien wilt u meer weten over onze CRM oplossingen na het lezen van deze pagina. Of misschien hebt u bijkomende vragen.

Aarzel niet ons een seintje te geven via hogerstaande contactpagina, wij helpen u graag verder!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium