Software voor verkoop en vertegenwoordigers


U wilt uw verkopers administratie uit handen nemen?
U zoekt hiervoor CRM software voor verkoop?
Laat CRM 365 voor verkoop u helpen!

Ieder bedrijf heeft klanten en ieder bedrijf doet aan verkoop. Een kleine onderneming kan dit nog makkelijk behappen. Maar naarmate een onderneming groeit en er meer klanten of verkopers bijkomen, zal ook de nood aan CRM software voor verkoop toenemen.

CRM 365 software voor verkoop werd door ons speciaal ontwikkeld om betaalbaar te groeien.

CRM 365 is een software bovenop Microsoft Office 365 en Outlook, dat bijna iedereen gebruikt. Met Outlook mailt u, plant u afspraken, beheert u contacten en noteert u taken. Maar daarmee stoppen de mogelijkheden van Outlook …


Verkopers houden van nature niet van administratie. Zij willen snel en efficiënt kunnen werken en met een minimum aan administratie zoveel mogelijk gedaan krijgen. De gebruiksvriendelijkheid van Outlook is een groot pluspunt, net zoals de integratie met andere Microsoft producten. CRM 365 software voor verkoop voegt aan Microsoft Outlook specifieke functies toe zoals klantbeheer, taakbeheer, opportuniteiten, prognoses en bezoekrapportering. CRM 365 maakt van Outlook een heel handige, betaalbare en gebruiksvriendelijke software voor verkoop.

CRM 365 software voor verkoop synchroniseert ook met Outlook, zodat verkopers ook steeds 24/24 informatie bij de hand hebben op smartphone.

CRM 365 software voor verkoop is bovendien ook integreerbaar met Microsoft Dynamics, waarmee veel bedrijven hun voorraad, logistiek en financiële processen aansturen. Het voordeel van deze integratie is dat verkopers steeds op de juiste klantendata werken en er geen dubbelwerk is.

CRM 365 software voor verkoop is geschikt voor elk type van verkoop, maar leent zich bijzonder in business-to-business omgevingen. U kan er in werken met individuele verkopers, accountmanagers, zelfstandige verkopers, assistenten, teams en regio’s. En voor elk van hen kan u specifieke rechten en rollen definiëren.

Kenmerken van deze CRM software voor Verkoop

1.   Eenvoudig te leren en te gebruiken
2.  Geen overtollige toeters en bellen
3.  Software die gebruikers focust op de klanten en de verkoop
4.  Overdondert niet met informatie 
5.  Ziet er overzichtelijk uit
6.  Ziet er uit als Microsoft Outlook
7.  Integreert met Microsoft Outlook 
8.  Kan ook gekoppeld worden aan Microsoft Dynamics
9.  Helpt verkopers en teams hun zaken goed opvolgen
 10.  Kan ook voor externe telemarketing en externe verkoop gebruikt worden

Voordelen van CRM 365 software voor Verkoop

  • Reduceert administratie tot een minimum
  • Geen dubbelwerk nodig
  • Koppeling met het zeer gekende Microsoft Outlook is een grote troef
  • Zeer snel operationeel
  • Goede afscherming van informatie per verkoper en per manager
  • Goed overzicht
  • Overkoepelende rapportering voor managers

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM