Software voor projecten en projectmanagers 


U wilt uw projectleiding verlichten?
Of zoekt u software voor projecten?
Laat CRM 365 software voor projecten u helpen!

Veel bedrijven werken projectmatig, in tal van industrietakken zoals bouw, productie en engineering.

Projectmanagement is een uitdaging. Ieder project heeft budgetten, planning, taken, medewerkers, prestaties, voortgang, documenten, afspraken en zo meer. Bij ieder project komt administratie kijken.

Projectmanagers moeten projecten beheren en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. Zij willen graag de focus, grip en controle behouden op de voortgang van ieder project, en daarover ook snel kunnen rapporteren. CRM 365 software voor projecten zorgt hiervoor.

CRM 365 software voor projecten helpt projectmanagers per project taken te beheren en te plannen. Het is eveneens de toepassing van waaruit naar andere software voor budgetten, documenten en planningen kan doorgelinkt worden.

CRM 365 is een software bovenop Microsoft Office 365 en Outlook. Met Outlook kan men mailen, afspraken plannen, contacten beheren en beperkt taken noteren. Outlook is ook erg gebruiksvriendelijk en integreert vlot met andere Microsoft producten. En Outlook wordt zeer veel gebruikt. CRM 365 software voor projecten voegt aan Outlook specifieke zaken toe zoals projectbeheer, taakbeheer, voortgang en werfrapportering. Zodat Outlook ook een software voor projecten wordt.


CRM 365 software voor projecten synchroniseert ook met Outlook en smartphone, zodat projectmanagers 24/24 informatie bij de hand hebben.

CRM 365 software voor projecten is bovendien ook integreerbaar met Microsoft Dynamics, waarmee veel bedrijven hun productie, logistiek en andere operationele processen aansturen.

Wedden dat deze software voor projecten u zal charmeren?

Kenmerken van deze CRM software voor projecten

1.   Eenvoudig te leren en te gebruiken
2.  Geen overtollige toeters en bellen
3.  Software die gebruikers focust op de klanten en de verkoop
4.  Overdondert niet met informatie 
5.  Ziet er overzichtelijk uit
6.  Ziet er uit als Microsoft Outlook
7.  Integreert met Microsoft Outlook 
8.  Kan ook gekoppeld worden aan Microsoft Dynamics
9.  Helpt verkopers en teams hun zaken goed opvolgen
 10.  Kan ook voor externe telemarketing en externe verkoop gebruikt worden

Voordelen van de CRM 365 software voor projecten

  • Reduceert administratie tot een minimum
  • Geen dubbelwerk nodig
  • Koppeling met het zeer gekende Microsoft Outlook is een grote troef
  • Zeer snel operationeel
  • Goede afscherming van informatie per verkoper en per manager
  • Goed overzicht
  • Overkoepelende rapportering voor managers

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM