Software voor administratie en bedienden om beter te plannen


U wilt beter plannen en uzelf beter organiseren?
U zoekt hiervoor gebruiksvriendelijke software?
Laat CRM 365 u helpen!

Ieder moderne kenniswerker en bediende werkt met PC. En 99% van de kenniswerkers werkt dagelijks met Microsoft Office en Outlook. CRM 365 voegt aan uw Outlook extra functies voor klantenbeheer, taakbeheer, dossiers en projecten toe. Zodat u beter kunt plannen en doelgericht werken!

De kans is groot dat de eerste toepassing die u ’s morgens op kantoor opent Microsoft Outlook is. U bekijkt uw mails en beantwoordt ze. En uw Outlook blijft waarschijnlijk heel de dag geopend op uw computer.

In de loop van de dag komen er tal van nieuwe berichten binnen. Dit gebeurt via mail, maar ook steeds meer via sociale media. Voor veel kenniswerkers wordt de input te groot waardoor men de focus kwijtgeraakt op wat dringend of belangrijk is.

CRM 365 software voor bedienden en kenniswerkers werd door ons ontwikkeld om het werk en de planning van iedereen persoonlijk beter onder controle te krijgen. Zodat de productiviteit verbetert, mensen meer ontspannen zijn en klanten en dossiers meer centraal staan.

CRM 365 is een software bovenop Microsoft Office 365 Outlook. CRM 365 software synchroniseert ook met Outlook, zodat medewerkers ook steeds 24/24 informatie bij de hand hebben. De link met Outlook kan u ook niet gebruiken als u lever geen synchronisatie hebt, of als u een ander mailplatform gebruikt.


CRM 365 software integreert ook met Microsoft Dynamics, dat u misschien ook gebruikt voor tal van bedrijfsprocessen. Op die manier werkt u steeds op de juiste klanten zonder dubbelwerk.

CRM 365 software is bruikbaar voor iedere kenniswerker en iedere afdeling. 

Kenmerken van CRM 365 software voor bedienden

1.   Eenvoudig te leren en te gebruiken
2.  Geen overtollige toeters en bellen
3.  Software die gebruikers focust op de klanten en de verkoop
4.  Overdondert niet met informatie 
5.  Ziet er overzichtelijk uit
6.  Ziet er uit als Microsoft Outlook
7.  Integreert met Microsoft Outlook 
8.  Kan ook gekoppeld worden aan Microsoft Dynamics
9.  Helpt verkopers en teams hun zaken goed opvolgen
 10.  Kan ook voor externe telemarketing en externe verkoop gebruikt worden

Voordelen van deze CRM software voor bedienden

  • Reduceert administratie tot een minimum
  • Geen dubbelwerk nodig
  • Koppeling met het zeer gekende Microsoft Outlook is een grote troef
  • Zeer snel operationeel
  • Goede afscherming van informatie per verkoper en per manager
  • Goed overzicht
  • Overkoepelende rapportering voor managers

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium