Cloud voor kleine bedrijven

U bent op zoek naar cloud voor kleine bedrijven?
U wil niet meer alle IT fysiek in huis maar in de cloud?
Ruimte en budget besparen door cloud voor kleine bedrijven?

Dan zit u hier goed bij Offimac! Wij zijn al 35 jaar een ervaren software- en hardwarehuis en zijn daardoor ook een uitermate geschikte partner voor uw cloud voor kleine bedrijven.

Waarom zou u voor cloud voor kleine bedrijven kiezen?

Met cloud voor kleine bedrijven gaan er een hele reeks mogelijkheden voor u en uw bedrijf open. Dankzij de moderne technologie in de vorm van cloud voor kleine bedrijven hoeft u vandaag de dag niet meer alle ICT te kopen of fysiek aanwezig te hebben in uw bedrijf. Dankzij cloud voor kleine bedrijven heeft u als bedrijf de mogelijkheid om ruimte en applicaties te leasen, te huren of te financieren zoals u wil.
Met andere woorden, met cloud software krijgt u de kans om ruimte & geld te besparen enerzijds en uw werking efficiënter en sneller te laten verlopen anderzijds.

Enkele voordelen van cloud voor kleine bedrijven in een notendop:

flexibel

backups

Veilig

snel

afbouw eigen IT

budgetteerbaar

aLtijd bereikbaar

Maandelijks

plaatsbesparEND

.
Wat kan u van ons, Offimac, verwachten?

Laat u inspireren door enkele van onze klanten:

WaAROM Offimac voor uw CLOUD voor kleine bedrijven?

1. ERVARING EN EXPERTISE: Offimac  is al 35 jaar thuis in de wereld van netwerken, systemen, communicatie, beveiliging én bedrijfssoftware. Hierdoor kunnen wij met kennis van zaken een veilige cloud voor kleine bedrijven aanbieden en aanbevelen.

2. COMMUNICATIE: Wij zijn Belgacom Advanced Business Partner, daardoor kunnen wij u tal van communicatieoplossingen aanbieden (internet, VPN, private WAN, enz...), die ook nodig zijn voor cloud software voor kleine bedrijven. Daarnaast kunnen wij ook in uw naam negotiëren met andere potentiële providers naar keuze als u wil.

3. PARTNERSHIPS: Wij hebben partnerships met verschillende datacenter-, hosting- en cloudbedrijven in binnen- en buitenland, waardoor wij uw cloud software voor kleine bedrijven financieel en functioneel kunnen optimaliseren.

4. TOTAALOPLOSSINGEN: Bovendien leveren wij ook volledige ICT-totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten, wat hun tijd, geld en energie bespaart.

 

Al uw afdelingen in één cloud software totaaloplossing 

Inzake cloud software vindt u bij ons geïntegreerde totaaloplossingen met onder meer onderstaande modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

productie & MRP

Financiën

Boekhouding

LOgistiek

planning

Scanning

after-sales
Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx