cloud SERVER

Maakt u met uw bedrijf nog geen gebruikt van een cloud server?
Twijfelt u nog aan de voordelen van een cloud s,erver?
Wilt u wat meer informatie over een cloud server

Dan zit u hier goed bij Offimac! Wij zijn al 35 jaar een ervaren software- en hardwarehuis en zijn daardoor ook een uitermate geschikte partner wanneer u ook van de voordelen van een cloud server wilt profiteren.

Wat is EEN cloud SERVER?

Een cloud server is het beschikbaar stellen van data, bestanden, toepassingen, software... via het internet. De cloud is een soort van wolk, een netwerk waar verschillende computers op aangesloten zijn en die in deze cloud gebruik kunnen maken van gegevensbanken, software en toepassingen. Cloud computing brengt ook voor uw bedrijf verschillende opportuniteiten en voordelen met zich mee waarover hieronder meer.

Waarom zou u overstappen op cloud computing?

Wanneer u als bedrijf met uw software, toepassingen en opslag overstapt naar cloud computing kan u profiteren van een aantal mooie voordelen. Dankzij cloud computing is het niet meer nodig om alle ICT te kopen of effectief fysiek aanwezig te hebben in uw bedrijf. Neen, dankzij cloud computing heeft u als bedrijf de mogelijkheid om ruimte en applicaties te leasen, te huren of te financieren zoals u wil. Kort samengevat, met cloud computing krijgt u een unieke kans om geld & opslagruimte, zowel fysiek als digitaal, uit te sparen enerzijds en krijgt u anderzijds de kans om uw werking efficiënter en sneller te laten verlopen.

Enkele voordelen van cloud computing in een notendop:

flexibel

backups

Veilig

snel

afbouw eigen IT

budgetteerbaar

aLtijd bereikbaar

Maandelijks

plaatsbesparEND

.
Wat kan u van ons, Offimac, verwachten?

Laat u inspireren door enkele van onze klanten:

WaAROM Offimac voor de opzet en beheer van uw CLOUD?

1. ERVARING EN EXPERTISE: Offimac  is al 35 jaar thuis in de wereld van netwerken, systemen, communicatie, beveiliging én bedrijfssoftware. Hierdoor kunnen wij met kennis van zaken voor u een veilige cloud aanbieden en aanbevelen.

2. COMMUNICATIE: Wij zijn Belgacom Advanced Business Partner, daardoor kunnen wij u tal van communicatieoplossingen aanbieden (internet, VPN, private WAN, enz...), die ook nodig zijn voor goede cloud computing. Daarnaast kunnen wij ook in uw naam negotiëren met andere potentiële providers naar keuze als u wil.

3. PARTNERSHIPS: Wij hebben partnerships met verschillende datacenter-, hosting- en cloudbedrijven in binnen- en buitenland, waardoor wij uw cloud computing financieel en functioneel kunnen optimaliseren.

4. TOTAALOPLOSSINGEN: Bovendien leveren wij ook volledige ICT-totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten, wat hun tijd, geld en energie bespaart.

 

Al uw afdelingen in één cloud software totaaloplossing 

Inzake cloud software vindt u bij ons geïntegreerde totaaloplossingen met onder meer onderstaande modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

productie & MRP

Financiën

Boekhouding

LOgistiek

planning

Scanning

after-sales
Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent