De cloud

Zit u met uw bedrijf nog niet in de cloud?
Twijfelt u nog aan de voordelen van de cloud?
Wilt u wat meer informatie over de cloud?

Dan zit u hier goed bij Offimac! Wij zijn al 35 jaar een ervaren software- en hardwarehuis en zijn daardoor ook een uitermate geschikte partner wanneer u ook van de voordelen van de cloud wilt profiteren.

Wat is de cloud?

Dé cloud is eigenlijk een verzamelnaam voor het gebruik van opslag, software en toepassingen op externe of interne servers. Op die manier moet niet alle software fysiek op uw eigen pc aanwezig zijn maar staat hij ter beschikking in uw cloud.

Waarom zou u overstappen op de cloud?

Wanneer u als bedrijf met uw software, toepassingen en opslag overstapt naar dé cloud kan u profiteren van een aantal mooie voordelen. Dankzij de cloud is het niet meer nodig om alle ICT te kopen of effectief fysiek aanwezig te hebben in uw bedrijf. Neen, dankzij de cloud heeft u als bedrijf de mogelijkheid om ruimte en applicaties te leasen, te huren of te financieren zoals u wil. Kort samengevat, met de cloud krijgt u een unieke kans om geld & opslagruimte, zowel fysiek als digitaal, uit te sparen enerzijds en krijgt u anderzijds de kans om uw werking efficiënter en sneller te laten verlopen.

Enkele voordelen van cloud software in een notendop:

flexibel

backups

Veilig

snel

afbouw eigen IT

budgetteerbaar

aLtijd bereikbaar

Maandelijks

plaatsbesparEND

.
Wat kan u van ons, Offimac, verwachten?

Laat u inspireren door enkele van onze klanten:

WaAROM Offimac voor de opzet en beheer van uw CLOUD?

1. ERVARING EN EXPERTISE: Offimac  is al 35 jaar thuis in de wereld van netwerken, systemen, communicatie, beveiliging én bedrijfssoftware. Hierdoor kunnen wij met kennis van zaken voor u een veilige cloud aanbieden en aanbevelen.

2. COMMUNICATIE: Wij zijn Belgacom Advanced Business Partner, daardoor kunnen wij u tal van communicatieoplossingen aanbieden (internet, VPN, private WAN, enz...), die ook nodig zijn voor een goede cloud. Daarnaast kunnen wij ook in uw naam negotiëren met andere potentiële providers naar keuze als u wil.

3. PARTNERSHIPS: Wij hebben partnerships met verschillende datacenter-, hosting- en cloudbedrijven in binnen- en buitenland, waardoor wij uw cloud financieel en functioneel kunnen optimaliseren.

4. TOTAALOPLOSSINGEN: Bovendien leveren wij ook volledige ICT-totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten, wat hun tijd, geld en energie bespaart.

 

Al uw afdelingen in één cloud software totaaloplossing 

Inzake cloud software vindt u bij ons geïntegreerde totaaloplossingen met onder meer onderstaande modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

productie & MRP

Financiën

Boekhouding

LOgistiek

planning

Scanning

after-sales
Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs