business central ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Uw onderneming zit in de zakelijke dienstverlening?
En u wilt sneller en efficiënter werken door goede software voor uw branche?
Of u wilt meer weten over Microsoft Business Central zakelijke dienstverlening?


Dan zit u hier op de juiste pagina! Want de wereld van de zakelijke dienstverlening is in volle evolutie. Vele zakelijke dienstverleners ondervinden steeds meer druk op de marges en moeten sneller, efficiënter en beter werken. Ook de digitalisering zorgt voor vele nieuwe uitdagingen voor ondernemers in zakelijke diensten. Maar dankzij onze Microsoft Dynamics ERP voor zakelijke dienstverlening kan u heel wat efficiëntie- en productiviteitswinst boeken, en mee blijven in de digitale race. Wij helpen u graag om controle op uw processen en administratie te krijgen en te zorgen voor een efficiënte stroomlijning van uw bedrijf.

Vandaag is er Dynamics Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

 

business central ZAKELIJKE DIENSTVERLENING IS ZEER COMPLEET

In de moderne zakelijke dienstverlening kan u niet meer zonder software. Klanten moeten geholpen worden, uren worden geschreven, documenten worden bijgehouden, vele mails komen binnen, facturen worden opgemaakt, betalingen moeten opgevolgd worden en zo meer. Het is een hele uitdaging om dit alles goed gestructureerd te krijgen en steeds kort op de bal te kunnen spelen. Een geïntegreerde ERP voor zakelijke dienstverlening is de beste oplossing voor efficiëntie in al deze processen. Deze ERP software laat u toe al uw afdelingen, mensen, dossiers of projecten aan te sturen vanuit 1 softwarepakket, en dit met een minimum aan werk en administratie. Zodat uw mensen ook maximale tijd aan klanten kunnen besteden en geen overtollige administratie moeten doen. Wat op zijn beurt ook in kostenreducties en snelheidswinst resulteert, en finaal meer tevreden klanten. Onze Business Central zakelijke dienstverlening is uw digitale collega die het allemaal in goede baan voor u leidt.

Volgende modules zijn vandaag de dag een must voor een geïntegreerde ERP. En deze vindt u ook terug in onze oplossing: 

.
 

CALCULATIE

VERKOOP

BESTELVOORSTELLEN EN AANKOOP

CRM

HRM

PROJECTBEHEER

JUISTE FACTURATIES

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

NACALCULATIE

LOGISTIEK

RAPPORTERING

VOORRAAD

URENREGISTRATIE

MOBIELE SOFTWARE

DOCUMENTBEHEER

.
.

.

.

.

.

.

.

VOORDELEN VAN onze software voor ZAKELIJKE DIENSTVERLENING?

Zie hierbij de belangrijkste voordelen in het kort opgesomd:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP


  .

  .

  .

  .

  .

  ONZE business central ZAKELIJKE DIENSTVERLENING IS ZEER PROFESSIONEEL ONDERBOUWD

  Offimac is al vele jaren expert in Microsoft Dynamics ERP voor zakelijke dienstverlening. Wij zijn een partner met bewezen kennis en ervaring, en werken volgens ISO9001-normen om de grootst mogelijk kwaliteit te bieden. Deze ISO-erkenning omvat zowel de bouw, implementatie als ondersteuning achteraf. Bovendien werd onze Dynamics oplossing ook door Microsoft uitgetest en erkend als uitmuntend. Wij zijn blij dat wij zeer tevreden klanten hebben die onze Dynamics dienstverlening met goede tevredenheidsscores belonen. Als u op zoek bent naar een partner voor zakelijke dienstverlening zit u goed bij ons!

.
ERP VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING DIE KANT-EN-KLAAR IS

Zakelijke dienstverleners willen software die maximaal klaar is en zij snel in gebruik kunnen nemen. Met onze Dynamics Business Central zakelijke dienstverlening krijgt u heel wat kant-en-klare functionaliteiten aan een zeer betaalbare prijs. U geniet mee van al onze ervaring in uw sector en bovendien blijven wij deze ERP-oplossing ook toekomstgericht verder uitbouwen, zodat klanten ook in de toekomst hun voorsprong behouden. Bij ons krijgt u een softwaresysteem dat snel rendeert en toekomstgericht up-to-date blijft.

DYNAMICS business Central ZAKELIJKE DIENSTVERLENING IS ALTIJD MOBIEL

Microsoft Dynamics software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg of thuis, dan kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dit doen van op elk Windows, Android en Apple toestel. Mobiliteit was van bij de geboorte een basisvereiste van onze Dynamics ERP voor zakelijke dienstverlening. Waar u zich ook bevindt en welk toestel u ook bij de hand heeft, u zal steeds kunnen werken met uw Business Central zakelijke dienstverlening.

IN DE CLOUD OF LOKAAL?

Business Central voor zakelijke dienstverlening is niet alleen mobiel voor de gebruikers, maar deze kan ook zowel geïnstalleerd worden op servers in de cloud als servers lokaal in uw bedrijf. U kan beginnen met enkele users en modules en later probleemloos uitbreiden naar meer. U kan in de cloud beginnen of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. Business Central is er voor elke onderneming van klein tot groot!

MICROSOFT GARANDEERT DIGITALE GROEI

Microsoft investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en het inbouwen van nieuwe technologie die meerwaarde biedt. In een wereld die steeds meer digitaal is helpt Dynamics u mee te zijn met de evoluties in de digitale wereld. Met Microsoft Business Central voor zakelijke dienstverlening bent u verzekerd van de digitale groei van uw bedrijf!

 

BEKIJK HIER BUSINESS CENTRAL SOFTWARE IN DE WINDOWS VERSIE EN IN DE WEB VERSIE:

.

.
ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent