BUSINESS CENTRAL SOFTWARE: IDEALE BEDRIJFSSOFTWARE VOOR KMO EN STARTERS

U bent een gebruiker van Microsoft Office?
En u zoekt een goede oplossing voor de administratie in uw bedrijf?
Of u wilt meer grip en controle op uw bedrijf door de inzet van meer Microsoft software?

Dan helpen wij u graag! Want Business Central software is bedrijfssoftware van Microsoft voor KMO. En deze oplossing richt zich op bedrijfsadministratie, verkoop en planning. Vroeger heette dit systeem NAV of Navision. Maar sinds 2018 heet dit pakket Business Central software. 

Offimac is 1 van de oudste en meest ervaren partners. Met zeer veel ervaring en kant-en-klare oplossingen in huis! 

BUSINESS CENTRAL SOFTWARE IS VEEL GEBRUIKTE SOFTWARE VOOR KMO

NAV of Navision werd in 2002 gekocht door Microsoft.

Vandaag heet dit pakket Business Central software. En het is een ideaal pakket voor kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is een systeem die zowat al uw afdelingen kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren. En zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Business Central heel erg op Microsoft Office. En het werkt er ook perfect mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dan Business Central software door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt. En dit pakket is ook al lang marktleider in de Benelux.

De grote troeven van Business Central software zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering.

Dit pakket is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en zal daardoor ook snel aan de slag zijn. Want werken met Business Central software is dan ook zeer aangenaam.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het systeem. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Business Central software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, u hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal u ook meer rendement en efficiëntie in uw bedrijf realiseren. En uiteraard uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich meer concentreren op andere taken voor uw klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in, maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. Bijna alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden. Zodat u daarin ook de grafieken kunt aanmaken die u in Excel al gewoon bent. En mocht dat alles nog niet voldoende zijn, zijn er ook nog de extra krachtige rapporteringstools van Microsoft PowerBI. Zo kan u voor iedere medewerker in uw bedrijf de juiste rapportering aanbieden.

Een andere bijkomende kracht van het pakket zijn de sterke mobiele eigenschappen van Business Central software. Want het pakket draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, u kan van overal werken en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Zoals het moderne software past kan deze Microsoft oplossing zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden. En kan u dit ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. U kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen. En later kan u doorgroeien naar meer. Want dit systeem kan u laten groeien zoals u het wenst.

Vindt u niet alles wat u wenst standaard in deze Business Central software? Geen probleem. Er zijn duizenden add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als u dit wil. Functioneel kan u uw Business Central software dus ook helemaal volgens uw behoeften laten inrichten.

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 40 jaar actief. Maar doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En hebben wij vandaag een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Business Central software). En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps, die onze klanten nog sneller helpen implementeren. Want dat is wat klanten willen.

Op deze link kan u meer lezen over de geschiedenis en functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.

Dit systeem omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

PRODUCTIE

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

LOGISTIEK

PLANNING

SERVICES

MARKETING

MAGAZIJNBEHEER

...

.

.

.

.

.

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR OFFIMAC ALS PARTNER?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft Dynamics NAV partners in België    
  •  Gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO gebaseerd garandeert u een professionele aanpak
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

 

.

BEKIJK HIER EEN FILMPJE EN LEES MEER OVER DE BESCHIKBAARHEID VAN DIT SYSTEEM:

Ontdek hier al iets meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central:

.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is sinds 2 april 2018 beschikbaar in 14 landen, waaronder België en Nederland. In de komende jaren zal dit landenaantal verder uitgebreid worden.

Zie hierbij in welke Europese landen Business Central al verkrijgbaar is:

BELGIE

NEDERLAND

DUITSLAND

FRANKRIJK

DENEMARKEN

ZWEDEN

FINLAND

VERENIGD KONINKRIJK

ITALIE

SPANJE

ZWITSERLAND

OOSTENRIJK

...

.

..
.
.
.
ONLINE DEMO?
 

.

MICROSOFT BUSINESS CENTRAL SOFTWARE: ZEKER OOK IDEAAL VOOR STARTERS

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het nieuwste Microsoft Dynamics product. Het is een oplossing die verder bouwt op Microsoft Office 365. En die wordt aangeboden als een doorgroei naar meer toepassingen bovenop Office. In die zin richt Dynamics 365 Business Central zich dus ook op startende bedrijven die naast Office 365 iets meer functionaliteit zoeken zonder zware investeringen. Want instappen in deze oplossing kan vanuit de cloud. 

Business Central is samengesteld uit reeds bestaande Dynamics producten, maar op een andere manier verpakt en verkocht. Het is een platform dat in de toekomst meer en meer belangrijk zal worden in het portfolio van Microsoft. En waarmee Microsoft zeker veel nieuw marktaandeel zal winnen.

Op deze link kan u meer lezen over Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx