BUSINESS CENTRAL IS DE MODERNSTE Business centrale SOFTWARE voor kmo!

Bent u een onderneming op zoek naar moderne software?
En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Business Central software voor KMO?
Of wilt u meer weten over de kracht van deze mobiele Microsoft software voor bedrijven?

Business Central is de nieuwste Microsoft bedrijfssoftware voor KMO. Met dit systeem kan u al uw bedrijfsprocessen aansturen. En zorgen voor een moderne dynamiek in uw bedrijf.

Neem hier alvast een kort kijkje naar Microsoft Dynamics 365, de divisie van Microsoft voor bedrijfssoftware:

.
EEN INTRODUCTIE TOT MICROSOFT DYNAMICS 365 EN EPOSOFT SOFTWARE

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe naam voor de bedrijfssoftware van Microsoft. En EPOsoft van Offimac is gespecialiseerde software voor tal van sectoren, bovenop Dynamics 365 Business Central.

EPOsoft is helemaal gebaseerd op de technologie van Microsoft.

 

.

business central: EEN TOTAALSYSTEEM VOOR ALLE AFDELINGEN VAN HET BEDRIJF

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van uw bedrijf.

Dit pakket kan alle afdelingen van bedrijven efficiënt aan te sturen aan de hand van 1 overkoepelend softwaresysteem. En tal van studies bewijzen ook dat zulk pakket voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. Omdat er minder input voor nodig is, en dus ook minder personeelskosten.

In het Business Central softwaresysteem moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. De toepassing zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform. Zodat dubbelwerk niet meer voorkomt. En ondernemingen korter op de bal kunnen spelen.

Al de modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt Business Central ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met deze oplossing. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare software!

 

VERLICHT UW ADMINISTRATIE EN ZORGT VOOR DYNAMIEK

In onze Business Central oplossing vindt u volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

CALCULATIE

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

PROJECTBEHEER

productie

RAPPORTERING
.
Deze oplossing kan u daarnaast uitbreiden met tal van sectorspecifieke functionaliteiten of add-ons

Offimac bouwt zulke sectoroplossingen onder de naam EPOsoft. En meer detailinfo over wat er in EPOsoft zit vindt u hier.

EPOsoft voor Business Central weerspiegelt de 40 jaar ervaring van Offimac in het automatiseren van bedrijfsprocessen. De software werd gebouwd volgens ISO9001 en is na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. Want EPOsoft voldoet aan de strengste normen. En kreeg daardoor van Microsoft ook het belangrijke CfMD-label, wat alleen de beste toepassingen krijgen. Omdat EPOsoft uitblinkt in visie, kwaliteit en ondersteuning. 

Deze Offimac software is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software die helpt om administraties te verlichten en processen te versnellen. En die zorgt voor efficiëntiewinst. Bovendien is het ook een oplossing die een garant staat voor continue verbeteringen en toekomstige updates.

EPOsoft is het digitaal bedrijfsplatform dat er voor zorgt dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel het bedrijf beheerd wordt vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer nodig zijn
 • Medewerkers weinig opleiding nodig hebben om het te leren
 • Directies en ondernemers beter overzicht, grip en controle 
 • Gebruikers en management betere rapporten krijgen
 • Bedrijven efficiëntiewinsten zullen boeken

.

vOORDELEN EN TROEVEN VAN EPOSOFT en BUSINESS CENTRAL SOFTWARE?

EPOsoft is moderne software met vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP 

.

.

ePOSOFT en business central zijn MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

EPOsoft en Business Central software zijn ontwikkeld voor de nieuwe generatie bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun software kunnen werken. EPOsoft kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Op het bedrijf werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. Bent u bij klanten, thuis of onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Ons pakket werkt op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan.

 

HUREN OF KOPEN, IN DE CLOUD OF LOKAAL: HET KAN ALLEMAAL

Onze Business Centrael software is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Onze bouwsoftware is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Dit systeem software is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

EPOSOFT EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En EPOsoft is door Microsoft gecertificeerd. Met EPOsoft zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst en kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 40 jaar actief. Maar doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En hebben wij vandaag een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Business Central software). En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps. Want dat is wat klanten willen.

Op deze link kan u meer lezen over de geschiedenis en functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.

.

UITBREIDINGEN VAN DE EPOSOFT en BUSINESS CENTRAL SOFTWARE

Wilt u uw oplossing nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons! U ontdekt er elders op onze site meer over, maar hierbij vindt u enkele van de mogelijkheden:

 • CRM 365 voor verkoop en binnendienst
 • Documentbeheer
 • SharePoint integraties
 • Extra rapportering

 

MEER WETEN?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium