Business Central DIENSTVERLENING: SOFTWARE & expertise

Uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Grip en controle verhogen door software voor dienstverlening?
Kosten verminderen met Business Central dienstverlening?

Dankzij onze software voor zakelijke dienstverlening kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Bovendien zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. Ook rekent onze software voor dienstverlening af met uw overtollige administratie en elimineert het inefficiënt dubbelwerk. Bovendien helpt zij u totaaloverzicht te behouden.

Onze software is een krachtige tool voor elke organisatie in de dienstverleningssector.


Business Central DIENSTVERLENING: software met een lange historiek

Microsoft Dynamics NAV was de vroegere basis voor onze software voor dienstverlening. Dynamics NAV heet vandaag Business Central software. En sindsdien bouwden wij onze oplossing ook om naar Business Central software.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn.

 

wat zijn de voordelen van onze SOFTWARE en DIENSTVERLENING?

Onze Business Central dienstverlening heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. En dit doen we aan de hand van software en diensten voor de implementatie.

U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Zie hierbij de belangrijkste voordelen in het kort opgesomd:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP


  .

  .

  .

  .

  .

  ONZE BUSINESS central DIENSTVERLENING steunt op iso:9001

  Offimac is al vele jaren expert in Microsoft Dynamics dienstverlening. Wij zijn een partner met bewezen kennis en ervaring, en werken volgens ISO:9001-normen om de grootst mogelijk kwaliteit te bieden. Deze ISO-erkenning omvat zowel de bouw, implementatie als ondersteuning achteraf. Bovendien werd onze oplossing ook door Microsoft uitgetest en erkend als uitmuntend. Wij zijn blij dat wij zeer tevreden klanten hebben die onze Business Central dienstverlening met goede tevredenheidsscores belonen. Als u op zoek bent naar een goede partner voor dienstverlening zit u goed bij ons!

Enkele van de modules uit onze software voor Business Central dienstverlening:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

PROMOTIES

FINANCIËN

BOEKHOUDING

MAGAZIJN

SCANNING

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

 •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar lang ICT-specialist
 •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
 •  Officiële Microsoft Partner
 •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
 •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
 •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

BEKIJK HIER BUSINESS CENTRAL SOFTWARE IN DE WEB VERSIE:

.

ONLINE DEMO?

 

 

NOG MEER OPLOSSINGEN:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | Planningssoftware | Business Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent