Business central add-ons: extra standaard software

Microsoft Dynamics 365 Business Central is ’s werelds meest verkochte bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met meer dan 120.000 klanten wereldwijd is het de facto een software standaard.

Met Business Central kan u zowat elke afdeling van uw bedrijf automatiseren, van verkoop tot boekhouding. Er zijn zeer veel modules beschikbaar, en zeer veel ondernemingen vinden er ook standaard hun oplossing in.

Ondanks de rijke functionaliteiten in Business Central kan het gebeuren dat u nog wat extra functionaliteiten zoekt, die specifiek zijn in uw branche of die niet standaard in het pakket aanwezig zijn. Terwijl ze wel extra meerwaarde zijn voor uw business. Hiervoor bestaan er Business Central add-ons. Deze add-ons zijn extra gestandaardiseerde softwarefuncties, voor zowel generieke als sectorspecifieke doeleinden. Zij verhogen de standaardisatie van uw oplossing op een betaalbare wijze. U kan ze vergelijken met apps voor uw smartphone, die uw gemak verhogen.

ENKELE VOORDELEN VAN BUSINESS CENTRAL ADD-ONS:

  • Het zijn extra standaard componenten voor Business Central
  • Het kunnen sectorspecifieke of algemene oplossingen zijn
  • Zij zijn snel implementeerbaar
  • Zij worden voor u onderhouden met elke versie van het systeem
  • Zij zijn zeer betaalbaar en logisch geprijsd
  • Er bestaat meestal ook een uitgekiende product- en supportpolitiek voor
  • Zij vermijden door maatwerk
  • Zij laten u ook in de toekomst toe zo maximaal gestandaardiseerd mogelijk te werken
  • Zij worden automatisch aangevuld met nieuwe functionaliteiten 


EPOsoft©

EPOsoft is de Business Central add-on van Offimac.

Het is een add-on die zeer uitgebreide functionaliteiten omvat voor verhuur, projecten, service en HRM. En die kan uitgebreid worden met nog extra functionaliteiten zoals grafische planning, webportals en apps.

EPOsoft is één van de weinige Business Central add-ons die inzetbaar is in elke sector, en daarnaast nog extra toevoegingen heeft voor bedrijven in verhuur, bouw, installatie, services, ICT, engineering, productie en vele andere.

EPOsoft is één van de door Microsoft gecertificeerde add-ons die het label CfMD heeft.

Lees hier een uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten, support en roadmap van EPOsoft.


EPOsoft-planning for dynamics

Planning is een uitdaging voor veel bedrijven in veel sectoren.

EPOsoft-PLANNING is een betrouwbare Business Central add-on voor planning.

De add-on omvat grafische planborden die helpen beter, efficiënter en overzichtelijker te plannen bovenop de Busines Central administratie. U ziet uw business beter en zal dus ook sneller de juiste planningsbeslissingen kunnen nemen.

Deze add-on is inzetbaar in tal van sectoren zoals bouw, installatie, productie, projectbeheer, verhuur, services en vele andere branches.

EPOsoft-PLANNING voorziet in een bi-directionele koppelingen, zodat u steeds over de juiste informatie beschikt en geen dubbelwerk moet doen.

Meer info over EPOsoft-PLANNING kan u hier vinden: Business Central planning software


Document Capture

Document Capture van Continia is een Business Central add-on voor het verwerken van allerlei documenten, zoals facturen, brieven, mails, Excels en andere bronnen.

Deze add-on scant documenten in, leest ze en verwerkt ze verder in NAV op de wijze die u wil. Daarnaast kan u er ook werkstromen mee automatiseren.

Met Document Capture bespaart u tijd en geld in het verwerken van documenten, en zorgt u voor een makkelijke archivering. 

Document Capture is één van de meest gebruikte Business Central add-ons voor het scannen en beheren van inkomende facturen.


JetReports

JetReports is één van de meest verkochte Business Central add-ons wereldwijd.

Het is een Microsoft Excel gebaseerde rapporteringsoplossing die u helpt te rapporteren in Microsoft Excel en data te importeren uit Business Central. 

JetReports is beschikbaar in 3 varianten: Express, Essentials en Enterprise.

JetReports Express is een gratis instapversie die iedere klant op aanvraag meegeleverd kan krijgen met zijn Business Central licentie, en waarmee eenvoudige rapporten op basis van Microsoft Excel kunnen gemaakt worden.

JetReports Essentials is de oorspronkelijke versie van JetReports voor Microsoft Excel. Alle functies die u in Excel gewoon bent kunt u gebruiken om uw rapporten te ontwerpen en u kan JetReports data laten importeren uit uw systeem. Daarnaast zijn er nog tal van andere functies beschikbaar voor onder andere de verspreiding van rapporten.

Voor nog meer geavanceerde rapportering kan u JetReports Enterprise gebruiken.


Zetadocs

Zetadocs behoort tot ’s werelds meest verkochte add-ons voor documentbeheer en expense management.

Van deze NAV add-on bestaan een gratis Express versie en de uitgebreidere, betaalbare versies Delivery Essentials en Delivery Plus.

Zetadocs is één van de meest gebruikte Business Central add-ons voor het importeren en gestructureerd archiveren van e-mails iop de juiste plaats.


MobileNAV

MobileNAV is een add-on voor mobiele users.

Business Central is standaard reeds beschikbaar in een web en smartphone client, maar heeft het nadeel dat het enkel online bruikbaar is. Daarnaast is er voor users met wat meer functionele wensen ook een duurdere full client zelf nodig.

MobileNAV is een add-on die ook offline werken mogelijk maakt, en is een goedkoper alternatief voor mobiele users met meer gebruiksbehoeften.


agilesWorkflow

agilesWorkflow behoort met 25.000 users wereldwijd tot de veel gebruikte add-ons voor alarmen, processen en taakaansturing.

Deze add-on is eenvoudig en flexibel te installeren, en helpt u processen in uw bedrijf te visualiseren en aan te sturen op een gestructureerde wijze. 

agilesWorkflow is inzetbaar voor eenvoudige en complexe werkprocessen.


Sana Commerce

Wie zoekt naar geïntegreerde webshops voor Business Central, komt snel bij Sana terecht.

Sana Commerce is één van de meest gekende Business Central add-ons voor e-commerce. Het integreert standaard met Business Central waardoor u met heel up-to-date klanten- en prijzeninformatie kunt werken, op maat van iedere individuele klant zelfs als u wil.


Lanham Associates add-ons

Lanham Associates is een Amerikaanse collega met meerdere add-ons voor geavanceerde forecasting, logistiek en supply management.

Zij produceren al vele jaren sectorspecifieke distributie oplosisngen die zij als totaalpakketten voor die branches verkopen. Daarnaast hebben zij ook individuele, specifieke add-ons voor forecasting, EDI, printing, scanning en andere functionaliteiten in de wereld van magazijnbeheer, logistiek en supply chain management.

Lanham Associates is vele jaren een betrouwbare partner van Offimac.


PrintVis

NovaVision is een internationale referentie in de wereld van drukkerijen, printing en uitgeverijen.
Hun oplossing PrintVis is een Business Central add-on voor deze branches, met zeer specifieke functionaliteiten in.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent