Software voor bouw, van calculatie tot projecten en boekhouding

U bent op zoek naar dé software voor de bouw?
Want u wilt minder administratief werk en uw kosten reduceren?

Daar kan onze software voor bouw u zeker mee helpen! Want onze planningssoftware, ERP en IT-totaaloplossingen helpen u kosten reduceren, efficiënter werken en uw administratie vereenvoudigen. In elk modern bouwbedrijf is software voor de bouw onmisbaar geworden, zowel op de werf als op bureau. En wij leveren daarbij software voor de bouw van A tot Z. Omdat oplossingen van A tot Z zorgen voor het minste werk, en finaal voor meer winst. Ontdek er hier meer over!


Software voor de bouw van A tot Z

Om u grafisch meer info te geven over onze IT en software voor de bouw kan u kijken naar dit filmpje:

Onze software voor uw branche is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Vandaag heet dit Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten. 

 

Wat kan software voor de bouw voor u verbeteren?

De Offimac software voor de bouw kan de werking van uw bedrijf op verschillende manieren verbeteren. U kan zoeken naar specifieke software voor specifieke problemen. En u zult daar zeker software voor vinden.

Maar de vraag is eigenlijk wat de beste oplossing is. En dat is al uw software voor de bouw met elkaar te verbinden. Of beter nog, meteen een oplossing die dat standaard allemaal doet in huis halen. Want vele efficiëntieverbeteringen worden vaak over meerdere afdelingen heen gerealiseerd. En daar helpt specifieke software voor 1 afdeling niet mee. Want die software kijkt vaak  niet verder dan 1 afdeling. En daardoor mist u efficiëntiewinsten voor heel uw bedrijf.

U kan dit vergelijken met voetbal. Want voetbal is ook een ploegsport (software is dat eigenlijk ook). U kan de beste spits in huis halen. Maar daarmee alleen wordt uw ploeg waarschijnlijk geen kampioen. De kans is wel veel groter dat uw ploeg meer zal winnen als al uw speler goed met elkaar samenspelen. En dus dat iedereen goed op elkaar afgestemd is.

Onze ervaring en advies is dat bouwbedrijven ook maximale efficiëntie realiseren als alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemd zijn.  Een geïntegreerd softwaresysteem doet dit, en overkoepelt al uw activiteiten. Het zorgt voor een goede informatiedoorstroming van de ene naar de andere, zodat iedereen uiteindelijk minimaal intypwerk en minimale administratie moet doen. Met  één geïntegreerd softwarepakket beschikt u zo over de best mogelijke software voor de bouw, die u de grootste voordelen biedt.

Meer weten? Bekijk dan hier ook onze nieuwste bouwsoftware en nieuwste software voor de bouwOf u kan ook hier klikken als u meer wil weten over onze nieuwste ERP voor de bouw of ERP bouw.

Enkele van de functies uit onze geïntegreerde software voor bouw zijn:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

projectplanning

nacalculatie
...

Waarom ONZE SOFTWARE voor de BOUW BETER IS:

  1. U krijgt veel meer functionaliteit dan bij kleine pakketten
  2. U kan perfect doorgroeien zonder enige softwarebeperking
  3. Perfect geïntegreerd met Office en Outlook, herkenbaar Microsoft
  4. 100% continuïteit gegarandeerd
  5. Goedkoper dan u denkt

WAAROM kiezen KLANTEN voor de software van offimac?

  •  35 jaar ervaring en expertise
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-methode: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Wij hebben zeer tevreden klanten!

Benieuwd naar de ervaringen van onze bouwklanten?

    

(Klik op de logo's voor onze klantenreferenties)

Online demo van onze software voor de bouw? contacteer ons hiervoor!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal van onze mobiele software voor de bouw:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux