Terug naar blog

.
Beelden van de nieuwe microsoft apparaten

De lancering van de nieuwe paradepaardjes van Microsoft kunnen we niet laten voorbij gaan, deze nieuwe devices zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook het perfecte instrument om Windows 10 optimaal te kunnen gebruiken, ontdek ze hieronder:

De Lumia 950 en de Lumia 950 XL

Deze strakke telefoons hebben beide een 20 megapixel camera met een driedubbele ledflitser. Ze hebben een USB-type-c aansluiting met een snellaadfunctie, met deze aansluiting zou het mogelijk moeten zijn om 5 gigabit per seconde te verplaatsten. De 950 is 5,2 inch groot, de 950 XL is 5,7 inch groot.

Beide apparaten werken met Windows 10, ze zijn dus ook als computer te gebruiken, met een speciaal dock is het mogelijk om een muis en een toetsenbord te verbinden.

Met deze Lumia telefoons en besturingssystemen moet Microsoft de concurrentie zeker aankunnen en misschien zelfs overtreffen!

 

 

Microsoft Surface Book

De Surface Book heeft een scherm van 13,5 inch waar het meer dan 267 pixels per inch op toont. Het scherm is bovendien aanraakgevoelig en kan ook bediend worden met de Surface pen. Ook kan dit scherm los gekoppeld worden van het toetsenbord zodat het als tablet gebruikt kan worden.

Deze laptop heeft een accuduur van 12 uur, en geeft de gebruiker de keuze tussen een Core i5 of i7 processor.

 
Microsoft Surface Pro 4

De Microsoft Surface Pro 4 staat nog steeds voor gebruiksgemak en mobiliteit, bovendien is de Surface Pro 4 iets dunner geworden en heeft hij een groter scherm gekregen van 12,3 inch. Met de Microsoft Surface Pro 4 kiest u voor het gebruiksgemak van een tablet en de functionaliteiten van en laptop!Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen