Terug naar blog

April Update Windows 10 volgens Microsoft nu al bedrijfsrijp

Volgens een verklaring van Microsoft zou de April Update voor dit jaar van Windows 10 nu al rijp zijn voor gebruik door bedrijven en grotere organisaties. Op dit moment heeft de April Update reeds 250 miljoen apparaten bereikt. Momenteel draait Windows 10 op bijna 700 miljoen apparaten wereldwijd, de nieuwe update zou voor aanzienlijke verbeteringen op zowel de betrouwbaarheid als op het prestatieniveau moeten gaan zorgen.

Beter, sneller en minder problemen

Verwacht wordt dat de April Update voor een vermindering van 20 procent in problemen met de systeemstabiliteit zal zorgen. Maar ook verwacht Microsoft een algehele afname van 20 procent voor problemen met drivers van derden. Het toepassen van de update zelf werd flink versneld en zou de meegeleverde standaardbrowser Edge 40 tot 50 procent sneller opstarten.

Rijp voor algemeen gebruik

Microsoft geeft de April Update nu de status van rijp voor algemeen gebruik, ook voor bedrijven en grotere organisaties. Microsoft benadrukt wel dat ze blijven samenwerken met hun hardware- en softwarepartners om aanvullende prestatie- en betrouwbaarheidsverbeteringen in Windows 10 na te streven. De April Update wordt nu volledig uitgerold naar alle compatibele apparaten en gaat daarmee de slotfase van de uitrol in. De download en de installatie worden automatisch verzorgd door de Windows Update.

Snelle Turbo-uitrol

Het behalen van 250 miljoen installaties vormt voor Microsoft een nieuw record. De April Update heeft deze mijlpaal bereikt in nog niet de helft van de tijd die de vorige grote update nodig had. Dat was de Fall Creators Update die in september vorig jaar is uitgekomen en waarbij upgrades ook zijn geforceerd.


Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx