Terug naar blog

.

7 dingen die niet meer mogelijk zijn met windows 10:

1. Keuze in upgrades

Gebruikers van de Home-editie van Windows 10 zullen niet langer zelf voor de installatie van updates kunnen kiezen. Dit in tegenstelling tot de gebruikers van de Pro of de Enterprise editie die wel update-opties krijgen. Op deze manier wil Microsoft de compatibiliteitsproblemen verminderen en de veiligheid van het systeem verhogen.
 
2. Cortana

De digitale assistent Cortana is in het Nederlands nog niet beschikbaar, in de Amerikaanse, Britse, Chinese, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse versie van Windows 10 zit Cortana wel al.

3. Windows Media Center

In Windows 8.x moest het Media Center al apart gedownload worden, in Windows 10 zit het er helemaal niet meer in.

4. Windows 7 desktop gadgets

Microsoft introduceerde met Windows 7 de sidebar met vele apps waarvan de informatie steeds op de desktop te zien is, zoals weer, tijd, verkeer, nieuws etc. In Windows 8 kwamen hier de 'live-tiles' voor in de plaats, maar die zijn niet standaard zichtbaar in de desktop-omgeving

5. Game

Het kaartspelletje Hearts verdwijnt.

6. Ondersteuning floppy disk

De drivers van de schijfeenheid worden in Windows 10 over het algemeen niet meer ondersteund. De producent van de desbetreffende opslageenheid zal wellicht wel al over de nieuwe driversoftware beschikken maar die zal dan apart geïnstalleerd moeten worden.

7. Dvd-software

Het afspelen van dvd's is in Windows 10 geen standaard optie meer. Er werd wel aangekondigd dat er dit jaar een dvd-optie komt in Windows 10 maar tot die er is zal er alternatieve software gebruikt moeten worden om dvd's te bekijken.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen