Terug naar blog

6 Signalen die aangeven dat het tijd is voor een ERP-systeem

De meeste startende bedrijven kunnen zich meestal goed behelpen met eenvoudige softwarepakketten om hun bedrijf te organiseren en alles in goede banen te laten leiden. Wanneer deze bedrijven beginnen te groeien zullen zij op een bepaald moment tot de conclusie komen dat de tot dan toe gebruikte softwarepakketten niet meer volstaan. In eerste instantie worden deze beperkingen opgevangen door gespecialiseerde apps, vaak maatwerk, die niet alleen geld kosten maar die meestal ook maar tijdelijk zullen volstaan. 

Hoe dan ook, wanneer een bedrijf blijft groeien is het een kwestie van tijd voordat men zich zal realiseren dat het veelvoudig handmatig invoeren van documenten, het efficiënt laten verlopen van de bedrijfswerking en het bewaren van de controle en het overzicht binnen deze onderneming te veel tijd en geld zal kosten. Het is op dit moment dat het management de stap zal en wilt maken naar een nieuw niveau van efficiëntie in de vorm van een ERP-systeem. Wij willen alvast een aantal signalen meegeven die aantonen dat uw bedrijf efficiënter zou kunnen werken met een ERP-systeem:

  • U neemt een desorganisatie tussen uw verschillende afdelingen waar
  • Uw IT heeft het moeilijk om bij te blijven in de verschillende servers, databases en operating systems
  • Rapporten voor bedrijfsbeslissingen moeten handmatig gemaakt worden
  • Er kruipt te veel tijd in in het maken van rapporten en het invullen van databases
  • U zou graag wat meer controle en overzicht hebben over de bedrijfswerking van uw bedrijf
  • Naar uw gevoel zou de efficiëntie van uw bedrijfswerking een stuk hoger kunnen en moeten liggen

Indien u binnen uw bedrijf één of een aantal van de bovenstaande symptomen kunt ervaren dan is het tijd om de volgende stap te overwegen en over te stappen naar een ERP-systeem. Indien u graag de efficiëntie binnen uw bedrijf naar een hoger niveau brengt of eens vrijblijvend met ons over de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt praten, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of op het nummer 0800 11 137.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International