Terug naar blog

5 Tips voor een veilige opslag in de cloud

Indien u aan een (gedeeltelijke) overstap naar de cloud denkt voor de opslag van uw data helpen wij u graag verder met een aantal tips zodat u de juiste keuze kan maken. Voor meer informatie voor de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf neem dan zeker eens vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder om de juiste cloudoplossing voor uw bedrijf te vinden. Maar zoals beloofd, hier alvast 5 tips:

1. Een sterk wachtwoord

Het spreekt voor zich maar toch, kies voor je cloudplatform bij voorkeur voor een lang wachtwoord bestaande uit verschillende (hoofd)letters, cijfers en leestekens.

2. Blijf baas over je data

Controleer in de voorwaarden of je ten allen tijde eigenaar bent en blijft van de door u opgeslagen data in de cloud. Hiermee voorkom je ook dat deze data door derden gebruikt of misbruikt kan worden.

3. Behoud het overzicht

Zorg ervoor dat je zelf goed weet welke data waar opgeslagen is. Maak een doordachte keuze over wat je lokaal en wat je best in de cloud gaat opslaan.

4. Kies voor een veilige gegevensoverdracht

Ga na hoe de gegevensoverdracht plaatsvindt. Je verkleint de kans op het door hackers onderscheppen van bedrijfsgevoelige data door te kiezen voor een versleutelde VPN-verbinding.

5. Ondersteuning in de buurt

Zorg dat je in geval van vragen en problemen snel geholpen kan worden door een ervaren partner zodat deze snel kan schakelen in problemen maar ook zodat jij snel geholpen bent zodat je geen tijdverlies met wachten op antwoorden of op hulp.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen