Terug naar blog

.
5 Tips om de geschikte IT-partner te vinden

De juiste en geschikte IT-partner vinden kan van cruciaal belang zijn. Omdat u niet enkel op zoek gaat naar een leverancier maar naar een partner die u kan vertrouwen en die met u samenwerkt om uw bedrijf te verbeteren geven wij u graag volgende 5 tips mee:

  • Kies voor kennis en ervaring

Uw IT-partner zou een multidisciplinaire expertise kunnen aanbieden die verder gaat dan een basale kennis over onderhoud en systeembeschikbaarheid. Kies voor een IT-partner die voldoende ervaring en expertise heeft. De leeftijd van het bedrijf en referenties kunnen helpen om hier een beeld van te schetsen.

  • Goede praktijken en kwaliteitsgaranties

Past de gekozen IT-partner de juiste praktijken en standaarden toe? Dit kan u te weten komen door na te gaan of de IT-partner een bepaalde standaard heeft zoals bijvoorbeeld het ISO 9001 label.

  • Oog op visie en partnerschap

Kies voor een IT-partner die samen met u werkt en niet enkel voor u werkt. Met andere woorden zoek naar een partner die samen met u op zoek gaat naar dé beste totaaloplossing voor uw bedrijf. Dat is de dag van vandaag ontzettend belangrijk omdat de meeste IT-structuren een combinatie geworden zijn van hardware, software, netwerkproducten en cloud services, het is dus een pluspunt indien uw IT-partner van al deze markten thuis is.

  • Uitgebreide capaciteiten met lokale capaciteiten

U kiest best voor een IT-partner die groot genoeg is zodat deze zichzelf en uw bedrijf telkens zal verbeteren maar zonder dat u het gevoel heeft dat u niet meer kan rekenen op lokale mogelijkheden en ondersteuning. Wanneer er iets misloopt spreekt het voor zich dat u zo snel mogelijk door de juiste persoon geholpen kan worden.

  • SLA-mogelijkheden

Een SLA (Service Level Agreement) geeft u de garantie dat u zo snel mogelijk geholpen zal worden en dat hetgeen gefactureerd wordt gebaseerd is op pure prestaties.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx