Terug naar blog
.

5 signalen die aangeven dat een nieuw ERP-pakket nodig is

1. Uw systemen spreken niet met elkaar

Wanneer uw bedrijf verschillende uiteenlopende softwarepakketten gebruikt om uw operaties in goede banen te leiden maar deze zijn onvoldoende met elkaar verbonden. Het risico bestaat dan dat informatie niet voldoende en op een behoorlijke manier gedeeld wordt. Met een ERP-systeem hebt u alle informatie in één up-2-date systeem steken.

2. Financieel beheer wordt moeilijker

Wanneer er veel individuele transacties plaatsvinden binnen uw bedrijf kan het gebeuren dat uw financieel beheer niet meer overzichtelijk is. Een ERP-systeem helpt uw financieel team om een volledig zicht te krijgen op alle inkomsten en uitgaven, op die manier wordt een effectieve accounting en rapportering mogelijk.

3. Sales en klantendienst krijgen het moeilijk

Als het volume aan verkoop bescheiden blijft, is de planning daarrond vrij eenvoudig. Maar ook bij een toenemende verkoop moeten uw verkoopsmensen perfect kunnen inschatten wat beschikbaar is, en wanneer. Een onvolledige of late levering kan behoorlijk vervelend zijn in functie van de klantentevredeneheid.

4. U kan uw data niet (behoorlijk) analyseren

Transacties zijn een belangrijk aspect in uw bedrijf, u mag echter niet vergeten ook naar de toekomst te kijken. Daarom helpt Business Intelligence u met het nemen van de juiste beslissingen voor uw bedrijf. Een ERP-systeem maakt een correcte analyse van uw data net mogelijk omdat zij net over alle data beschikken.
 
5. Mobiele toegang tot software

Vandaag de dag moeten uw teams hun toepassingen kunnen raadplegen van waar dan ook en op elk device, met mobiele ERP kan dit ook en zet u een serieuze stap vooruit.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen