Terug naar blog

5 redenen om over te stappen naar Windows 10

Om meteen met de deur in huis te vallen: eind juni zal de nieuwe Windows 10 gelanceerd worden, om u nu alvast te overtuigen om over te stappen naar deze frisse versie van ons favoriet besturingssysteem geven we u 5 goede redenen:

1. Het startmenu is terug!
Het gekende startmenu, dat in Windows 8.1 door velen gemist werd, komt terug! Bovendien komt het niet alleen terug, het werd ook onder handen genomen en verbeterd. 

2. Sneller, veiliger en persoonlijker
Je pc opstarten zou met Windows 10 nog sneller moeten gaan en Windows 10 zou er ook voor zorgen dat je batterij langer mee gaat. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft zorgt ook nog eens voor een betere bescherming tegen virussen, phishing en malware.

3. Flexibel en werkt op al je toestellen
Is het nu op je pc, je tablet of je smartphone, Windows 10 zorgt voor één en dezelfde ervaring op al je toestellen. Alles past zich automatisch aan wanneer je van het ene toestel naar het andere overschakelt.

4. Microsoft Edge
Er zit in Windows 10 ook een nieuwe browser, Microsoft Edge. Dit is niet alleen een moderne en snelle browser maar bevat ook een paar leuke extra's. Je kan bijvoorbeeld rechtstreeks aantekeningen maken op de websites die je bezoekt en je kan je favoriete pagina's bewaren in een leeslijst zodat je ze later kan lezen, dat kan zelfs offline.

5. Eén enkele Store voor alles
De nieuwe Windows Store bevat honderdduizenden apps die je kunt downloaden en installeren. Je kan hier niet alleen apps maar ook films en muziek terugvinden. Bovendien ondersteunt Windows 10 "Universal Apps": je hoeft een app maar één keer aan te kopen om hem vervolgens op al je Windows 10 devices te gebruiken.Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen