Terug naar blog

.

5 nieuwtjes in windows 10

1. Je to-do list afvinken in een handomdraai

Met Windows 10 kun je op één of meerdere schermen efficiënt multi-tasken. Twee apps naast elkaar openen op je scherm ging al met Windows 7 en 8.1, met Windows 10 zul je tot 4 verschillende schermen kunnen openen op je scherm. Het zal dus makkelijker zijn om taken te organiseren en het overzicht te behouden.

2. Het startmenu is terug

Net zoals in Windows 7 zal het startmenu verschijnen wanneer u op de startknop klikt maar in Windows 10 zal dit nog beter worden. Er zal ook een lijst verschijnen van meestgebruikte programma's en links naar onder andere je documenten, foto's, de pc-instellingen en meer. Bovendien zal je zelf kunnen kiezen wat er in de lijst moet komen te staan. Ook werd het startscherm, dat in Windows 8 geïntroduceerd, een onderdeel van het nieuwe startmenu.

 

3. Je bureaublad beheren zoals jij dat wilt

Windows 10 geeft je ook de kans om je desktop op nieuwe manieren te organiseren. Met "Task View" kan je in één oogopslag in miniatuurweergave zien in welke apps en bestanden je aan het werken bent. Bovendien zal je aparte bureaubladen kunnen creëren per app of per functie. Bijvoorbeeld een bureaublad met alle apps om documenten te bewerken of om muziek te luisteren en foto's te bekijken...

4. Sneller actie ondernemen

In Windows 10 kun je via het ‘Action Center’ snel je meldingen lezen en je instellingen aanpassen, zoals het aan-of uitzetten van je Wi-Fi. Alle meldingen of instellingen worden daar op één centrale plek verzameld. Handig!

5. Eén plaats voor al je spullen

Ook Microsoft Onedrive werd ingebouwd in Windows 10, op die manier kan u al uw foto's, documenten en bestanden op één plaats, waar je overal en altijd makkelijk aankunt, vanaf elk toestel, onafhankelijk welk besturingsprogramma je gebruikt. Dankzij de cloud wordt alles gesynchroniseerd, aanpassingen in een document worden dus overal opgeslagen.Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM