Terug naar blog

.
3 Redenen om ERP en CRM systemen te integreren

De doelstelling van het integreren van uw ERP en CRM systemen is om uw bedrijf over de gehele lijn optimaal te stroomlijnen. Bedrijven over de hele wereld kiezen voor ERP- en CRM-systemen en boeken er opvallende resultaten mee op het vlak van efficiëntie in hun bedrijfswerking. Waarom u altijd winnaar bent bij zo een integratie leest u in de 3 voordelen hieronder:

  • Een hogere verkoop

Een geïntegreerd systeem geeft uw bedrijf betere inzichten in de profielen van uw klanten. Zo wordt er belangrijke informatie bijgehouden zoals verkoopgeschiedenis, contactgegevens, betaalmethodes,... Al deze elementen maken het voor uw werknemers gemakkelijker om klanten sneller en gerichter te helpen of is het voor uw sales- en marketingafdeling gemakkelijker om gerichter te gaan communiceren per doelgroep.

  • Inventariscontrole

Een probleem dat bij veel bedrijven regelmatig voorkomt is dat het moeilijk is een overzicht te behouden over hun stock. Een geïntegreerd ERP-systeem kan u helpen met deze taak omdat het automatisch stockwaardes bijwerkt bij een verkoop of aankoop. Op deze manier zijn deze gegevens niet accurater maar is de kans op fouten ook veel kleiner. Hierdoor hebben uw werknemers en uw klanten steeds up-to-date informatie ter beschikking. 

  • Return on Investment (ROI)

Aangezien een geïntegreerd systeem een bepaalde kostprijs heeft wilt u daar ook graag een merkbaar resultaat van zien en veel bedrijven spreken na een integratie al snel over een verstandige investering die de kost waard is. Wanneer u uw systemen naadloos op elkaar laat afstemmen kan u uw kosten zodanig reduceren dat u zelf op termijn zal merken dat een geïntegreerd systeem zijn investering waard is. 

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent